(c) GvK - LiesbetCroughs

Bert Cosemans

Bert Cosemans is als acteur vooral bekend van zijn hoofdrollen als Pierre in Lili en Marleen en Dirk Van Baelen in Thuis en om zijn terugkerende rol als Johan Van Lancker in Flikken. Hij speelde de rol van Hector Pancquaert in de magistrale film Daens. Dat zijn maar enkele van zijn vele rollen. In Wikipedia krijg je een volledig overzicht.

We zijn blij dat deze Bekende Vlaming samen met ons de richting van de stroom wil veranderen ten voordele van de volgende generaties.

Lees zijn kernachtige verklaring. Welkom Bert Cosemans!

We kunnen onmogelijk onze ogen blijven sluiten en de andere richting uitkijken voor wat er op ons afkomt en gaat blijven komen en dat aan een steeds sneller tempo. We moeten echt meer inzetten op duurzaamheid, als we willen dat de volgende generaties ook nog een leefbare wereld hebben. Voilà, tot daar de gemeenplaatsen. 

Eigenlijk zit het in de kleine dingen die er toe doen. Néém die fiets naar je werk, stáp eens wat vaker naar de bakker ipv je weet wel. Dóé het. En niet over liggen zeiken… gewoon doen. Dat helpt. Roei wat vaker tegen de stroom in en je zal merken met hoeveel tegenstromers we eigenlijk al zijn. Alleen op die manier kunnen we de richting van de stroom veranderen. 

Bert Cosemans

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .