Optimized by JPEGmini 3.14.12.71901706 0x08f8634b

Erik Vlaminck

Voor onze nieuwe ambassadeur Erik Vlaminck is maatschappelijk engagement een evidentie. Zijn werk als roman- en theaterschrijver is ervan doordrongen. 

Zo programmeert Behoud de Begeerte op 20 november, zijn ‘Brieven van Dikke Freddy’  in CC Wagehuys, Leuven ,“het meest tastbare gevolg van een confrontatie met mensen die het in het leven niet op een presenteerblaadje kregen “. Erik Vlaminck is vooral bekend van zijn succesrijke romans ‘Suikerspin‘ (2008) en ‘Brandlucht‘ (2011) en zijn theaterwerk met Tutti Fratelli (o.l.v. Reinhilde Decleir, GvK-ambassadeur van het eerste uur), Olympique Dramatique en Laika.

“Mijn motivering:

Onze planeet is een uniek cadeau voor de mensheid. Het is dan ook onze verdomde plicht om er zorg voor te dragen. Voor, tijdens en na het eten. Bij het beginnen en uitvoeren van een belangrijk werk. In bekoringen en gevaren. Laat ons zeggen: altijd en op elk moment. Meer woorden zijn daar niet voor nodig.

Hartelijk,

Erik

NB – Samen Met Jos Geyssels schreef Erik Vlaminck n.a.v. de dag van de armoede op 17 oktober een striemend pamflet over de toenemende armoede in dit land. Lees hierover

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .