Wanneer

16/06/2022    
19:30 - 22:00

Evenement type

Amor Mundi is een actueel toekomstverhaal met veel humor en een positieve kijk op de klimaatverandering. Anekdotes en een amusante babbel met auteur Steven Vromman.
Welkom in de wondere wereld van lintbebossing, geenrichtingsstraten, zelfslachtboerderijen, hitte-tapijten, collapsonauten, regenbommen, veganitariërs, droomkwekerijen en katrolwoningen.

Uw kans om te ont-moeten
(Zeg het voort…)

Inkom: gratis / vrije bijdrage

Waar?

Do. 16 juni,19u30 Bottelarij Ulbeek, Ulbeekstraat 21, 3830 Wellen

Laat snel weten dat je komt, en blijf op de hoogte van wijzigingen: hugo.tresinie@gmail.com of sms 0496 250 718

Meer info bij lokale organisatoren: https://transitielimburg.be/ en www.grootoudersvoorhetklimaat.be

Wat mag je verwachten van de samenkomst?

Een verhaal met veel humor én diepgang, over de klimaatproblematiek. Een dialoog met het publiek, met ruimte voor al bestaande oplossingen. De kans om met streekgenoten en lokale initiatieven kennis te maken. Een gezellige babbel.

Er zal een tafel met info zijn over Grootouders voor het Klimaat, Transitie Limburg, SDG, LETs, en andere; ook plaatselijke initiatieven.

Is aanmelden nodig?

Steven komt van Gent. Reist dus telkens +2u heen. En Terug. Dat willen we hem niet aandoen voor vb. 7 mensen. Door je aanmelding hebben we een idee van de opkomst. Zijn er te weinig, dan word je verwittigd. Hoor je niets, dan gaat het natuurlijk door. Dus graag aanmelden. (Daarzonder ben je ook welkom hoor! Sms naar 0496 250 718 of mail hugo.tresinie[bij]gmail.com)

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .