Wanneer

27/02/2022 - 31/03/2022    
Hele dag

Evenement type

1 tot 31 maart 2022: Belmundo
Maak indruk met je afdruk

Het jaarlijkse Belmundo-festival is weer de hele maand maart in Gent:

Het lot van mens en natuur zijn overduidelijk verbonden en er is geen tijd meer te verliezen in de strijd voor een gezonde en leefbare planeet. Ontdek in het programma welke rol jij samen met tal van Gentse organisaties hierin kan spelen en #maakvanjetak!

Gentse (en Vlaamse) bewegingen, actiegroepen en verenigingen vullen de maand met nét geen 50 fantastische activiteiten, lovenswaardige initiatieven, broodnodige inzichten, anderhalve wonderen en hele waarheden. Elke dag heeft iets op het programma – en dan rekenen we de doorlopende activiteiten en tentoonstellingen niet eens mee.

Leeswaarschuwing: deze voorbeelden komen uit de eerste week:
een volle openings-zondag in De Centrale (op 27 februari), foto’s in het Parkbos, films (voor kinderen, resp. volwassenen), info-avonden (o.m. 2 maart: spaargeld voor de ecologische transitie), debatten (zoals 3 maart: klimaat en natuur in crisis), fietstochten (door Gentse wijken én het Zuiden!), musea (MSK: de stem van de natuur), expo (b.v. Project Onevenaar over (klimaat)vluchtelingen), ontbijt (6 maart: Ontbijt met een rebel), ontdekkingstochten (het openbaar vervoer van de toekomst), concerten, acties en workshops.
(en dan komen er nóg 3,5 weken…)

Bekijk dus zeker het gedetailleerde programma op de mooie festivalweide: belmundo.gent

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .