Wanneer

15/04/2024    
11:00 - 12:00

Evenement type

Bestrijd de klimaatcrisis door verstandig om te springen met water webinar met Binte Claes

(Her)bekijk deze webinar:

 

Overstromingen in de Westhoek, de waterbom in de Vesdervallei, lange droogtes… De klimaatcrisis zorgt voor heel wat problemen met water. Bij ons en wereldwijd. Toch is water essentieel voor het leven op deze planeet. Maar het is erg vervuild. Beheren we het zoetwater wel goed? Hier en in het Globale Zuiden? Hoe werkt de watercyclus eigenlijk? Waarom Is het water zo slecht verdeeld? Hoe groot is onze watervoetafdruk? Kunnen we ons watergebruik efficiënter organiseren?

Binte Claes van Join for Water wil in haar webinar die vragen beantwoorden. Deze NGO wil het recht op water garanderen voor mens én natuur, voor vandaag én morgen.

Webinar met Binte Claes op maandag 15 april: wachtkamer vanaf 10.45, start om 11u tot 12 u.

Hier inschrijven

Als je inschrijft krijg je ten laatste op 14 april de link. Deze webinar is gratis en staat open voor iedereen. Verwittig je netwerk.

Enkele dagen na deze webinar kan je de webinarpagina op onze website bezoeken. Dan vind je daar een link naar de webinar opname op ons Vimeokanaal. Je vindt onze webinars ook op het YouTubekanaal van de Grootouders voor het Klimaat. Op die kanalen staan nog andere films i.v.m. klimaat van GvK en anderen. Interessant om eens in te snuisteren…

Hier inschrijven

Foto’s Join for Water