Wanneer

23/01/2023    
11:00 - 12:00

Evenement type

(Her)bekijk deze webinar:

De Belgische hoofdonderhandelaar over Sharm-el-Sheikh – webinar met Peter Wittoeck

Onze ambassadeur Jan Stel noemde de Klimaattop in Egypte een flop. Inderdaad de wereldleiders hebben hun ambities niet noemenswaardig aangescherpt. En intussen slaat de klimaatcrisis steeds harder toe.
Eén lichtpunt: er komt ren Loss and Damage fonds voor de slachtoffers van de klimaatcrisis. Maar hoe dat zal werken moet nog worden uitgedokterd.
Hoe beoordeelt iemand die al jaren lang de klimaattop volgt het resultaat van Sharm-el-Sheikh? Wat denkt de Belgische hoofdonderhandelaar Peter Wittoeck over de voorbije Top? En hoe ziet hij het vervolg? Gelooft hij nog in die grootschalige bijeenkomsten? Hoe ziet hij de Belgische en Europese rol in dat proces?
Peter Wittoeck is Diensthoofd Klimaatverandering bij de Federale Overheidsdienst Gezondheid.

Webinar met Peter Wittoeck op maandag 23 januari: wachtkamer vanaf 10.45, start om 11u tot 12 u.
Hier inschrijven
Als je inschrijft krijg je ten laatste op 22 januari de link. Deze webinar is gratis en staat open voor iedereen. Verwittig je netwerk.

Deze webinar (en alle vorige) vind je ook op de vimeo-pagina van de Grootouders en op het YouTubekanaal van de Grootouders voor het klimaat. Op die kanalen staan nog andere films i.v.m. klimaat van GvK en anderen. Interessant om eens in te snuisteren…

2 Antwoorden

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .