We praten na met Luc Vankrunkelsven, die zich met zijn organisatie Wervel al decennialang inzet voor eerlijkere, ecologische landbouw in Brazilië. Hoe staat het Brazilië van Bolsonaro ervoor, twee jaar na het draaien van onze documentaire?

We hebben Alba Saray te gast, klimaatspecialist van Oxfam. Zij legt uit waarom de strijd tegen klimaatverandering ook alles met vrouwenrechten te maken heeft. Als u nog niet weet wat ecofeminisme betekent, dan bent u na vanavond bijgebeend.

  • Maandag 26 april sluiten we af met onze nieuwste documentaire: De Zambezi – Levensader in Nood. Samen met de Zambiaanse klimaatactiviste Beatrice Phiri varen we de Zambezi-rivier af, de stokkende levensader van de regio.

Met Lien Vandamme, klimaatexpert van 11.11.11, zoomen we uit op de impact van klimaatverandering in het globale Zuiden. Wat we alvast van Lien willen weten: wie moet die hoge kost van klimaatverandering in ontwikkelingslanden nu eigenlijk betalen?

Wil je dit alles niet missen, zet je dan alvast op aanwezig op ons Facebook-evenement. En/of schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief. Dan krijg je de dag zelf een link naar het evenement. En je blijft meteen op de hoogte van meer moois in de toekomst!

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .