Electriciteitswijk van de toekomst

Wanneer

21/01/2020    
10:00 - 12:15

Evenement type

Groepsbezoek ‘La Pile’, elektriciteitswijk van de toekomst

Ben je ook benieuwd naar de elektriciteitswijk van de toekomst? Ontdek het tijdens de tentoonstelling ‘La Pile’ op Kamp C. La Pile brengt mensen bij elkaar en exploreert de elektriciteitswijk van de toekomst.

Wat als we plots geen elektriciteit meer van het net kunnen halen?

Zouden we dan ons geautomatiseerde luxeleven zoals we het sinds de fifties bij elkaar fantaseerden voor goed mogen opbergen? Zou alles dan terug zware handenarbeid worden, en licht, verwarming en verplaatsing tot een kil minimum beperkt?

Waarschijnlijk niet. Heel wat burgers, bedrijven en onderzoekers experimenteren nu al met alternatieve manieren van stroom opwekken, opslaan en verdelen. Op de schaal van een gebouw, een buurt of de hele stad maken deze initiatieven een andere toekomst klaar voor gebruik. Ontdek het op de tentoonstelling!

Waar:
Infocentrum, Kamp C, Britselaan 20 – 2260 Westerlo

Wanneer:
Dinsdag  7 januari en 21 januari om 10u00 in het Infocentrum van Kamp C in Westerlo. Let wel: dit zijn data voor groepsbezoeken. Je dient op voorhand te reserveren via info@kampc.be .

Toegang gratis – Wel inschrijven a.u.b.!

Bereikbaarheid :
Kom je met de fiets? Goed idee! Verschillende groene wegen brengen je naar Kamp C. Bekijk zeker onze fietsbereikbaarheidsfiche op onze website https://www.kampc.be/kamp-c/contact-en-bereikbaarheid . Het centrum is overal toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens via een lift en hellende vlakken.

Website Kamp C

Meer info:
Kamp C, T 014 27 96 50, E info@kampc.be

Perscontact:
Diana Grasso, Kamp C
T 014 27 96 65, M 0470 66 32 27
E diana.grasso@kampc.be

 

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .