Wanneer

08/05/2022    
12:00 - 20:00

Waar

Bijloke Gent
Bijloke, Gent, 9000

Evenement type

banner van Gent-aan-zee (klimaatfestival 2022)Grootouders voor het Klimaat RegioGent staat met een stand op het Klimaatfestival Gent aan Zee. Het festival vindt plaats in de gezellige binnentuinen van Muziekcentrum de Bijloke, een prachtig 13e-eeuws pand in de museumwijk van Gent, op zondag 8 mei 2022. Een vorige editie in 2018 zag zowat 4.000 bezoekers en de organisatoren hopen dat dit jaar te overtreffen. Er staan dan ook extra veel geëngageerde en interessante organisaties. Meer info over dat ruime aanbod vind je op de site van Gent-aan-zee. Je bent welkom vanaf 12 uur; stands zoals de onze openen om 13.30 uur.

Het Gentse team van de Grootouders vind je in de Klimaattent of, bij mooi weer, in open lucht. We hebben een klimaatquiz voorbereid en je kunt er ook met je vragen en suggesties terecht. Wat ook kan: gewoon een babbel over de uitdagingen waar we met de klimaatcrisis voor staan. Heb je kennissen en vrienden die interesse hebben? Breng ze mee. (Ja, de toegang is gratis).
Een mooie kans voor jong en oud om bezorgdheden te delen, zich te informeren, ervaringen met milieu en klimaat te delen. Het wordt er weer gezellig en ook lekker (vegetarisch én bio – wat dacht je). Breng voor een hongertje zelf bord en bestek mee, want we willen het afval beperken. Mooi te combineren met in de voormiddag dat bezoekje aan Gent, dat je al zo lang uitgesteld had.

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .