Wanneer

07/10/2021    
09:30 - 12:00

Evenement type

Grootouders voor het Klimaat Brugge nodigen alle klimaatbewuste Bruggelingen uit om op 7 oktober de passage van Ride the Tide door Brugge extra kleur te geven. De kinderen van 3 basisscholen doen mee als ‘Gelaarsde kinderen’. U toch ook! 

Om 10u passeren de fietsers van Ride the Tide bij de Boomhut, Leopold 3 laan nr 102 Sint Andries. Wij staan klaar om 9u30 en fietsen het Brugse deel van hun parcours mee af : van Sint-Andries naar Sint Michiels en Zedelgem (kleine lus) en dan naar Oostkamp. Zo kunnen we van de doortocht hier een echt succes maken. We hopen eigenlijk  stiekem dat FOCUS TV erop afkomt omdat het  inhoudelijk en  visueel een mooie reportage kan opleveren. De Gelaarsde Kinderen van de school verwelkomen de Ride the Tide fietsers. 

 

Volgens de Buienradar wordt het vanaf woensdagavond droog weer voor de komende dagen en ook wat warmer. Ideaal voor een herfstig tochtje, wie weet met wat zon erbij.

AFSPRAAK:  Boomhut  9U30  Leopold 3 laan nr 102 Sint Andries (tussen rondpunt Doornstraat en rondpunt Torhoutse steenweg) mét hesje Grootouders (voor wie dit heeft), toeters, bellen, trompetten, trommels, enz !

Nog vragen:  GSM Jeroen 0473/ 432 381.

ACT NOW

RED DE PLANEET

Gedurende vier dagen, van woensdag 6 oktober tot zaterdag 9 oktober, fietsen een 50 tal leden van Climate Express langs een te vrezen overstromingslijn in 2100.
De actie:  “Ride the Tide”
https://climate-express.be/ride-the-tide-2021/

Op initiatief van Grootouders voor het Klimaat – Regio Brugge zullen een 600-tal kinderen uit 4 scholen die op de route liggen, de fietsers aanmoedigen op donderdag 7 oktober. Met hun gekleurde laarsjes aan roepen ze op om NU een ambitieus klimaatbeleid te voeren, en zo hun toekomst leefbaar te houden. Een symbolische en visueel aantrekkelijke actie.

Contact:
Jeroen Opdebeeck – jeroen.opdebeeck.1952@gmail.com – 0473 432381

 

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .