Wanneer

19/10/2022    
14:00 - 16:00

Waar

Kouter, Gent
Kouter, Gent, 9000

Evenement type

De klimaatconferentie COP27 (nov 2022) komt dichterbij en is, weer eens, cruciaal. De klok en de decigraden tikken. Daardoor is ook de nationale betoging op zondag 23 oktober, zo belangrijk. Het moet een hete herfst worden.

De Gentse tak van de Grootouders zijn trekker van het Gentse evenement de Aftrap (voor meer klimaatambitie) op de Kouter in Gent op woensdag 19 oktober van 14 tot 16 uur.

Die dag doen de fietsers van Trappen voor het Klimaat Gent aan. We zullen hen een warm welkom geven, maar ook het stadsbestuur, de kunstensector, onze lokale ambassadeurs en muzikanten van alle kanten zullen oproepen tot meer klimaatambitie op alle niveaus. De Gentenaars van alle rangen en standen houden als vanouds hun fiere stad wakker, zeker in deze harde tijden.

We organiseren dit met veel partners – grote namen en heel grote namen. De voorbereidingen zijn volop aan de gang. Binnenkort vind je hier de details. Maar ook zonder die details kun je dit al rustig in je agenda zetten. Help ons om dit moment nog meer relevantie te geven door je vrienden, achterban, vereniging te betrekken. Mail ons gerust op RegioGent@grootoudersvoorhetklimaat.be

De Aftrap voor meer klimaatambitie

 

 

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .

4 × vijf =