Wanneer

22/11/2021    
11:00 - 12:00

Evenement type

(Her)bekijk deze webinar

We komen wereldwijd op straat. We fietsen. We stappen van Edinburgh naar Glasgow… De klimaatbeweging is zich zeer bewust van de urgentie van de crisis en dringt aan op klimaatrechtvaardige maatregelen vanwege de wereldleiders. Die vergaderen van 31 oktober tot 12 november in Glasgow.

Hebben de wereldleiders de verzuchtingen van zoveel mensen in het Noorden en het Zuiden gehoord? Bieden zij een leefbare toekomst aan onze kinderen en kleinkinderen? Dat vragen we aan Dirk Vansintjan, ambassadeur GvK én voorzitter van de Europese federatie van energiecoöperaties. In die hoedanigheid heeft hij geregeld contact met de Europese instanties. Hij volgt de hele conferentie.

© Elektrizitätswerke Schönau (EWS)

Webinar met Dirk Vansintjan op maandag 22 november: wachtkamer vanaf 10.45, start om 11u tot 12 u.
Hier inschrijven
Als je inschrijft krijg je ten laatste op 21 november de link. Deze webinar is gratis en staat open voor iedereen. Verwittig je netwerk.
Hier kan je ambassadeur Dirk Vansintjan beter leren kennen.
Dirk is één van de stichters van de grootste energiecoöperatie van Vlaanderen, Ecopower. Zijn webinar over Ecopower kan je hier bekijken.

Op het YouTubekanaal van de Grootouders voor het klimaat vind je de webinar van Dirk. Op dat kanaal staan ook de vorige webinars en films i.v.m. klimaat van GvK en anderen. Interessant om eens in te snuisteren…

Eén antwoord

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .