Wanneer

23/08/2024    
11:30 - 16:30

Evenement type

Grote Grootouders Picknick 2024

Ook dit jaar organiseren de Grootouders hun Groote Grootouders-picknick. Iedereen is welkom op vrijdag 23 augustus in Mortsel vanaf 11.30 uur. Het blijft zoals vorige jaren een informele maar belangrijke bijeenkomst. Je kunt er bijpraten, elkaar inspireren en toekomstplannen maken. Die plannen zijn hard nodig want de klimaatcrisis wordt alsmaar dringender en alsmaar heter.

Voor wie?
Voor grootouders, senioren, sympathisanten, GvK-ambassadeurs,… en voor jou!
Deed je mee aan onze #kies2024
Liep je mee in een van de klimaatbetogingen of nam je deel aan een andere activiteit ?
Heb je interesse in onze enthousiaste en geëngageerde beweging?
Welkom! Schrijf je in met het inschrijfformulier onderaan op deze pagina.

Het is een picknick: in de buitenlucht (maar we kunnen vlakbij in de overdekte Bar Brial terecht bij regen of felle zon; en je brengt je eigen maaltijd mee (maar je kunt ook spijs en drank vinden in Bar Brial). We zorgen voor tafels en stoelen. Hier zie je de bar.

We willen na de vakantie goed herstarten.

Om 11.45u opent Bernard Hubeau, co-voorzitter GvK, de dag.

Er zal ambiance zijn met mooie muziekgroepen en interessante mensen op het podium.
Het najaar wordt belangrijk met lokale verkiezingen op 13 oktober.

13u Lunch meegebrachte boterhammen

Verder uitwisseling van ideeën tussen onze regionale werkingen

Enkele aankondigingen.

Binnenkort krijg je hier nog meer details.

Welkom in Fort4 in Mortsel. Het officiële adres is Fortstraat 100, 2640 Mortsel. Fort 4 ligt op een paar honderd meter van het station Mortsel Oude God en het stadhuis van Mortsel.

Vanaf het station/stadhuis ga je even (170 m) noordwaarts tot je de Fortstraat inslaat. Iets verder (180 m), voorbij de nieuwe appartementen, vind je rechts de ingang van Fort 4. Volg de wegwijzers naar Bar Brial.

  • Met de trein : IC Antwerpen-Brussel, halte Mortsel Oude-God. Rolstoelgebruikers uit de richting Antwerpen kunnen in Mortsel via de ondergrondse parkeergarage de lift nemen tot het stadsplein.
  • Met de tram : Tram 15 Antwerpen Linkeroever- via centraal station -Boechout  : halte station Mortsel Oude God. Je kan je auto ook kwijt op de P&R parking op de Blancefloerlaan op Linkeroever of in Boechout P&R Capenberg (meer info De Lijn)
  • Met de fiets : fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen langs de gelijknamige spoorlijn. Deze route loopt langs de Fortstraat in Mortsel
  • Met de auto : je kunt je auto kwijt in de (betalende) centrumparking onder het stadsplein (Stadsplein 1). Je komt uit op het stadsplein, vlakbij het stadhuis en de Fortstraat.

Graag inschrijven, zodat we voldoende stoelen kunnen klaarzetten