Groote Grootouders-picknick 2022

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
25/08/2022 @ 11:00 - 17:00

Locatie
Fort 4, Mortsel

Categorieën


Ook dit jaar organiseren de Grootouders hun Groote Grootouders-picknick. Iedereen is welkom op 25 augustus in Mortsel vanaf 11.30 uur. Het blijft zoals vorig jaar een informele maar belangrijke bijeenkomst. Je kunt er bijpraten, elkaar inspireren en toekomstplannen te maken. Die plannen zijn hard nodig want de klimaatcrisis wordt alsmaar dringender en alsmaar heter.

Voor wie?
Voor grootouders, senioren, sympathisanten, GvK-ambassadeurs,… en voor jou!
Liep je mee in een van de klimaatbetogingen of nam je deel aan een andere activiteit ?
Heb je interesse in onze enthousiaste en geëngageerde beweging?
Welkom!

 

Het uitgebreide programma volgt gauw.

 

Welkom in Fort4 in Mortsel. Het officiële adres is Fortstraat 100, 2640 Mortsel. Fort 4 ligt op een paar honderd meter van het station Mortsel Oude God en het stadhuis van Mortsel.

Vanaf het station/stadhuis ga je even noordwaarts tot je de Fortstraat inslaat. Iets verder (voorbij de nieuwe appartementen) vind je rechts de ingang van Fort 4. Volg de wegwijzers naar Bar Brial.

Met de trein : IC Antwerpen-Brussel, halte Mortsel Oude-God (komt uit in Fortstraat). Rolstoelgebruikers uit de richting Antwerpen kunnen in Mortsel via de ondergrondse parkeergarage de lift nemen tot het stadsplein.
Met de tram : Tram 15 Antwerpen Linkeroever- via centraal station -Boechout  : halte station Mortsel Oude God. Je kan je auto ook kwijt op de P&R parking op de Blancefloerlaan op Linkeroever of in Boechout P&R Capenberg (meer info De Lijn)
Met de fiets : fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen langs de gelijknamige spoorlijn. Deze route loopt langs de Fortstraat in Mortsel
Met de auto : je kan je auto kwijt in de (betalende) centrumparking onder het stadsplein (Stadsplein 1). Je komt uit op het stadsplein, vlakbij het stadhuis en de Fortstraat.

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .

4 × drie =