Wanneer

02/12/2022    
19:30 - 21:30

Evenement type

Jane Goodall in België

Dr Jane Goodall’ is oprichter van het Jane Goodall Instituut & Vredesboodschapper van de Verenigde Naties. Daarnaast is ze ook ambassadeur van de Grootouders voor het Klimaat. Daarom maken we haar lezing en gala-diner hier graag bekend.
Ze brengt  ‘Een avond van hoop’ op 2 december 2022 in het bekende congrescentrum Square Brussels. Het evenement wordt georganiseerd samen met Humanistisch Verbond en Forest Fwd.

 

Dr. Goodall is een wereldvermaarde ethologe en natuurbeschermer die aanzet tot meer begrip en actie ten behoeve van de natuurlijke wereld. Zij is bekend om haar baanbrekende studies naar wilde chimpansees in het Gombe Stream National Park in Tanzania. Haar werk heeft ons begrip en onze relatie tot de rest van het dierenrijk voorgoed veranderd.
De volledige avond gaat door in het Engels, geen vertaling.
Deuren open 18.38
Meer info en tickets.

De dag nadien vindt het jaarlijkse galadiner & liefdadigheidsveiling plaats, op 3 december dus. De opbrengst van deze avond gaat naar de Afrikaanse chimpansee projecten, die na de Covid pandemie grote behoefte hebben aan steun. Chimp Eden is het enige opvangcentrum van chimpansees in Zuid-Afrika. Het Dindefelo Natural Reserve in Senegal richt zich op onderzoek naar en bescherming van zeer bedreigde wilde chimpansees. Beide projecten maken deel uit van het Chimp Guardian Programma. Meer over deze gala-avond die absoluut niet goedkoop is.

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .