Klappen op de trappen 2 - GvK Brugge - Mogen we nog een stuk rood vlees op ons bord?

Wanneer

16/07/2020    
19:00 - 20:30

Evenement type

Locatie – Brugge

Organisator – GvK Brugge

Sprekers

Luc Van Krunkelsven, medewerker beweging voor een gezonde landbouw Wervel, auteur van publicaties over een ander landbouw- en voedselsysteem

Jens Mouton, initiatiefnemer van Boer Bas, stadswinkel van bioboeren in Brugge en geëngageerd in Foodlab Brugge

———

Praktisch

Bij droog weer: op de trappen van ’t Zand, links van het Concertgebouw

Bij regen: De Brug, Hauwerstraat 3A, 8000 Brugge

Inschrijven is niet nodig, maar kom tijdig. Er worden slechts vijftig mensen per avond toegelaten omwille van de COVID-19-maatregelen.

De activiteit is gratis, maar u kan een vrije bijdrage doen.

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .

4 × 4 =