Wanneer

23/10/2021    
10:00 - 13:00

Waar

Spaanse Gouverneurswoning
Buitenhof 35, Gent, 9000

Evenement type

De regionale Grootouders-afdeling van de streek rond Gent zat in de coronatijd niet stil, maar werkte noodgedwongen met geknipte vleugels. Op hun lanceermoment slaan ze die – eindelijk – uit. Iedereen die in de regio woont of werkt en zich bij de activiteiten van Grootouders voor het Klimaat betrokken voelt, of ermee sympathiseert wordt uitgenodigd op zaterdag 23 oktober 2021. Dan kunnen we kennismaken. Aangenaam! We inviteerden ook Tine Hens, iemand van wie we altijd iets bijleren.

Om 10 uur staat de koffie klaar, en vanaf 10.30 uur kunt u dit verwachten:

• Wie zijn de Grootouders voor het Klimaat (Koen)
• Hoe past onze actiegroep in de Regio Gent (Vera)
• Welke campagnes voeren we al met RegioGent (Frans en Pieter)
• Tine Hens, historica, journaliste en auteur, spreekt over haar klimaatboek ‘Het is allemaal de schuld van de Chinezen’
• Een klimaatjongere heeft iets te zeggen
• Ook u hebt iets te zeggen (Frans modereert)

Zo rond 12.30 uur kunnen we vrij netwerken en ideeën uitwisselen bij een broodje (3 €) en een drankje.

Welkom dus in de Spaanse Gouverneurswoning (die ligt naast de Sint-Machariuskerk aan de Prooststraat in Gent). Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is wel nodig: mail naar RegioGent@gvhk.be met opgave van alle namen of bel Pieter op 09.2284262.

Lees ook de officiële uitnodiging van Dirk Tonnard, Frans De Clerck, Guy De Koninck, Koen Platevoet, Lieve Parmentier, Luc Mariën, Marc Cabus, Pieter Lievens en Vera Dua.

 

Eén antwoord

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .