Wanneer

04/10/2021    
11:00 - 12:00

Evenement type

(Her)bekijk deze webinar

Klimaatcoalitie wil ambitieuze klimaattop – webinar met Lien Vandamme

Op 1 november komen zowat alle landen samen in Glasgow voor een cruciale Klimaattop. De Klimaatcoalitie heeft haar huiswerk gemaakt en een reeks noodzakelijke voorstellen verzameld. Maar een Memorandum schrijven is niet genoeg. Actie is nodig, broodnodig. Daarom roepen de meer dan 90 organisaties die deel uitmaken van de coalitie op om op straat te komen. Op 10 oktober 13 u aan station Brussel Noord. De Grootouders verzamelen in hun witte hesjes aan de Exki, rechts van de centrale uitgang van het station.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar we willen goed op de hoogte zijn. Daarom deze webinar gegeven door Lien Vandamme. Zij is beleidsmedewerker klimaat en natuurlijke rijkdommen bij 11.11.11 en schrijft als dusdanig mee aan de memoranda van de klimaatcoalitie. Lien werkte voordien voor WWF en Oxfam en gaat binnenkort aan de slag bij het Center for International Environmental Law.
Webinar met Lien Vandamme op maandag 4 oktober: wachtkamer vanaf 10.45, start om 11u tot 12 u.
Hier inschrijven
Als je inschrijft krijg je ten laatste op 3 oktober de link. Deze webinar is gratis en staat open voor iedereen. Verwittig je netwerk. Zodat we op 10 oktober met een massa goed geïnformeerde betogers zijn.

Deze webinar (en alle vorige) vind je op het YouTubekanaal van de Grootouders voor het klimaat. Op dat kanaal staan nog andere films i.v.m. klimaat van GvK en anderen. Interessant om eens in te snuisteren…

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .