Wanneer

27/05/2021    
09:30 - 12:00

Evenement type

Organisatie: FRDO en FOD Mobiliteit en Vervoer

In 2019 organiseerden de FRDO en de FOD Mobiliteit en Vervoer participatieve workshops over de invoering van MaaS-systemen (Mobility as a Service, d.w.z. een geïntegreerde mobiliteitsdienst, bestaande uit meerdere vervoermiddelen). Het thema lokte een grote belangstelling en er groeit een consensus dat het één van de middelen is om duurzame mobiliteit te garanderen die voor iedereen toegankelijk is.

De FRDO en de FOD Mobiliteit en Vervoer bevestigen nu nogmaals hun samenwerking door een webinar te organiseren over hetzelfde onderwerp, met de medewerking van ITS.be.

  • Wanneer? Donderdag 27 mei 2021 van 9u30 tot 12u
  • Waar? Online via GoToWebinar 
  • Wat? Welke kansen biedt het MaaS? Welke uitdagingen staan ons te wachten? Waar staan we vandaag in België? En in het buitenland? 
  • Hoe zich in te schrijven? Via de link: https://frdo-cfdd-admin.be/Account/JoinForum/1019 . Mocht u reeds ingeschreven zijn via ITS.be, dan hoeft u niets meer te doen. Beide inschrijvingslijsten worden samengevoegd.

Na presentaties door deskundigen op dit gebied zal de Federale Minister van Mobiliteit, de heer Georges Gilkinet, via een videoboodschap zijn visie toelichten. Ten slotte zal een panel van actoren uit het veld deze kwesties bespreken.

De gebruikte talen zullen het Nederlands en het Frans zijn. Opgelet, er wordt geen simultaanvertaling voorzien.

Het volledig programma zal weldra beschikbaar zijn op de website van de FRDO.

Indien u vragen heeft, kan u zich wenden tot het secretariaat van de Raad (fabrice.dehoux@cfdd.be – 02/743 31 53).

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .