Wanneer

15/03/2022    
12:30 - 13:30

Evenement type

Op 15 maart organiseren pesticiden-multinational Syngenta en ELO (de lobby van grootgrondbezitters), samen met verschillende spelers uit de agro-industrie (Cargill, Nestlé, Pepsico, John Deere, enz.) het Forum voor de Toekomst van de Landbouw (Forum for the Future of Agriculture, FFA ) in Brussel. Achter de façade van een open dialoog tussen landbouw en milieu vindt daadwerkelijk een grote lobby- en greenwashing-operatie plaats.
De boer.inn.enwereld en zijn bondgenoten veroordelen dit greenwashing-evenement gericht op het versterken van de invloed van de chemische en agrovoedingsindustrie bij het ontwerpen van overheidsbeleid.

We zullen aanwezig zijn om te bevestigen dat een forum over landbouw, georganiseerd door multinationals en dat geen centrale plaats geeft aan boeren en degenen die met hen solidair zijn, geen legitimiteit heeft om te praten over “de toekomst van de landbouw”.

𝗗𝗢𝗘 𝗠𝗘𝗘
Kom af naar de Kunstberg (met uitzicht op het plein) van 12u30 tot 13u30, grote bijeenkomst met op het programma: toespraken, boerenbuffet, symbolische actie.
Neem deel aan het FFA: de inschrijving is vrij. Zo kan je meedoen en van binnenuit aanschouwen hoe er gelobbyd en aan greenwashing gedaan wordt. Maar je kan ook vragen stellen en, waarom niet, de aanwezigen vriendelijk aanspreken over hun giftige politiek en hen wijzen op de tegenstrijdigheden tussen hun woorden en daden.

Waarom optreden tegen de FFA: Lees meer op http://no-ffa.com/f/call-from-civil-society/
#NoFFA
#NoFutureForAgrobusiness
#NoFutureForAgrotoxics

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .