Wanneer

01/12/2023    
19:30 - 21:30

In september 2022 hebben we de afdeling GvK Vlaams-Brabant boven de doopvont gehouden. We zijn intussen meer dan een jaar verder, tijd om even stil te staan. Dat doen we met een samenkomst op vrijdag 1 december in Café Sport, Martelarenplein 13, 3000 Leuven (de zaal bevindt zich achteraan rechts in het café).

We nodigen je hartelijk uit voor deze samenkomst die start om 19.30 uur. Na één jaar werking willen we kort terugkijken naar onze realisaties in het voorbije jaar en de blik richten naar wat er komen gaat. Maar er is meer. Jan Mertens, ambassadeur van GvK, zal de keynote speech verzorgen. Jan kennende mogen we ons verwachten aan een scherpe analyse van de huidige toestand op het snijvlak van klimaat en maatschappij. Hij ziet verontrustende tendenzen in de wijze waarop politiek en economie op de klimaatcrisis reageren en vraagt zich af hoe we daar als klimaatbewuste burgers mee moeten omgaan.

Na het formele gedeelte zullen we voldoende tijd en ruimte voorzien om bij te praten en elkaar beter te leren kennen bij een hapje en een drankje. Rond 21.30 u. willen we afronden.

Om organisatorische redenen vragen we om indien mogelijk op voorhand in te schrijven via deze link.

We hopen jou op dit feestelijk samenzijn te mogen verwelkomen!