2019_0622_16210500-01 AB

Lydie Van der Heyden

Anuna’s oma is trots op haar kleindochter en ze wil met haar 86 lentes graag ambassadeur zijn voor de Grootouders voor het Klimaat. Als ze beter te been was, zou ze graag nog wat meer doen dan enkel moreel steunen, zegt ze. Gemotiveerd is Lydie Van der Heyden in ieder geval.

Hier is haar motivatie:

“De zorg voor de toekomst van mijn kleinkinderen en achterkleinkinderen ligt me nauw aan het hart. Ook voel ik me dankbaar voor de grote taak die ze nu op zich nemen. Wij hadden er al veel eerder aan moeten werken.

Bovendien voel ik enorme vreugde dat ik hen op mijn leeftijd nog nabij kan zijn. In het bijzonder ben ik natuurlijk ook trots op mijn kleindochter Anuna die haar generatiegenoten heeft wakker geschud.”

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .

negentien − vijftien =