LydieVerspeet_rouw_169

Lidy Verspreet

Met droefenis vernemen we het plotse overlijden van Lidy Verspreet (86), moeder van Katrien Van der Heyden en grootmoeder van Anuna De Wever en haar zussen. We leerden haar vorig jaar kennen als een inspirerende figuur voor haar gezin en kleinkinderen. We mochten haar ook begroeten als ambassadeur bij Grootouders voor het Klimaat. Ze was zelfs aanwezig op één van de klimaatbetogingen en stond volledig achter haar kleindochter Anuna en de klimaatjongeren. We wensen de familie veel sterkte en mooie herinneringen aan een vrouw, moeder en grootmoeder die ongetwijfeld heel erg gemist zal worden.

Anuna’s oma is trots op haar kleindochter en ze wil met haar 86 lentes graag ambassadeur zijn voor de Grootouders voor het Klimaat. Als ze beter te been was, zou ze graag nog wat meer doen dan enkel moreel steunen, zegt ze. Gemotiveerd is Lidy Verspreet in ieder geval.

Hier is haar motivatie:

“De zorg voor de toekomst van mijn kleinkinderen en achterkleinkinderen ligt me nauw aan het hart. Ook voel ik me dankbaar voor de grote taak die ze nu op zich nemen. Wij hadden er al veel eerder aan moeten werken.

Bovendien voel ik enorme vreugde dat ik hen op mijn leeftijd nog nabij kan zijn. In het bijzonder ben ik natuurlijk ook trots op mijn kleindochter Anuna die haar generatiegenoten heeft wakker geschud.”

Lili Verspreet is overleden

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .