321074776_857690208804977_7224116043221333126_n Luc Deschepper AA

Plots overlijden ambassadeur Luc De Schepper bedroeft Grootouders voor het Klimaat

De Grootouders voor het Klimaat zijn bijzonder aangedaan door het plotse heengaan van hun nog jonge ambassadeur Luc De Schepper. Hij was 16 jaar rector van Universiteit Hasselt en was van grote betekenis voor de ontwikkeling van Limburg.

Luc De Schepper toonde zich enthousiast over de start van Grootouders voor het Klimaat Limburg en leverde ‘zijn’ accommodatie voor onze startavond. Hij sprak ons toen bemoedigd toe.

Limburgs GvK-ambassadeur Willy Miermans schrijft: “Onze GvK-Ambassadeur Luc De Schepper is helaas overleden. Slechts 65 jaar was hij. De prorector van de UHasselt heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan de regionale ontwikkeling van Limburg. Persoonlijk heb ik mijn “oude baas” – ik werkte 14 jaar onder zijn rectorschap aan de UH – altijd ervaren als een aimabele, visionaire, open-minded-mens. Hij gaf ruimte en vrijheid aan zijn mensen. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Peter Meukens en ik hebben Luc ook ervaren als trouwe bondgenoot in onze pleidooien voor het Spartacus-project. Helaas, zonder succes.”

Wij betonen ons medeleven in de eerste plaats aan Luc zijn familie en ook aan de Limburgse universitaire gemeenschap. Wij wensen hen veel sterkte.

Grootouders voor het Klimaat Limburg

Grootouders voor het Klimaat

Wat het afscheid van Luc De Schepper betekent voor Limburg vindt u hier.

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * .