GvK logo

Beste klimaatgrootouder,

In aanloop naar de verkiezingen organiseert GvK vrijdag aanstaande een belangrijke actie. Via deze mail willen we jullie vragen om mee te doen, deze verkiezingen van 9 juni zijn té belangrijk om werkloos vanaf de zijlijn toe te kijken.

Fluitconcert aan het Europees Parlement op vrijdag 31 mei
Op vrijdag 31 mei, stipt op de middag (12 uur) leveren we, dat zijn Grootouders voor het Klimaat en Grands-Parents pour le Climat, een fluitconcert af aan het Europees Parlement, Luxemburgplein, Elsene, Brussel. Op dat ogenblik zullen in veel Europese steden grootouders een whistle blowing event organiseren, bij voorkeur voor het parlementsgebouw. We roepen op om voor de toekomstige generaties te stemmen. Je bent welkom vanaf 11.30 uur en de actie loopt tot 12.30 uur. We brengen Engelse borden en spandoeken mee en na afloop delen we de Engelstalige bladwijzers (bookmarks) uit in de omgeving van de Europese instellingen. Praktisch: het Luxemburgplein bereik je via het Treinstation Luxemburg of Metro Troon (500m). Kom in je witte hesje!

Belangrijke mededeling omtrent de Eindsprint op zaterdag 1 juni
Op zaterdag 1 juni, één week voor de verkiezingen, hadden de Grootouders graag deze actie willen organiseren. Helaas hebben we op de valreep bij het verzenden van de nieuwsbrief moeten vernemen dat deze actie is afgelast. Meer hierover in de Grootouders-agenda en op kies2024.be

Hopelijk tot vrijdag !

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

vzw Grootouders voor het klimaat
Kerkstraat 56, 2650 Mortsel
Uitschrijven   |   Beheer je abonnement