Tweede nieuwsbericht over de kies2024-campagne van Grootouders voor het Klimaat
Tweede nieuwsbrief van Grootouders voor het Klimaat over de campagne kies2024.be

Geen estafette op 1 juni

De eindsprint die we op zaterdag 1 juni wilden lopen, hebben we moeten afgelasten. Kom dus niet naar Mechelen (of kom toch, het Vrijbroekpark blijft een mooie locatie). Er zijn een paar obstakels gerezen waar we geen oplossing voor vonden. En het zou regenen, maar dat hield niemand tegen.

Dus helaas geen estafetteloop met de kleinkinderen. Het idee houden we voor later.

Kom in de plaats de dag ervoor, naar...

Het fluitconcert aan het Europees Parlement, vrijdag 31 mei (morgen!)

In veel Europese steden komen gelijktijdig Grootouders bijeen voor een whistle blowing moment. Het is dan ook een initiatief van de European Grandparents for Climate. Wij doen dat samen met de Grands-Parents voor het Europees Parlement aan het Luxemburgplein in Brussel. Om stipt 12.00 uur blazen we op een fluitje of fluiten we op onze vingers. We zullen ook zingen en we zwaaien met Engelstalige spandoeken en bordjes. En ja, we delen ook Engelse bladwijzers (bookmarks) uit.

Zorg dat je op 31 mei tegen 11.30 uur in je witte hesje op het Luxemburgplein in Elsene (Brussel) staat. Dit is een manifestatie van Grootouders voor het Klimaat en Grands-Parents pour le Climat, maar je vrienden en kennissen, boers en zussen, buren en kleinkinderen zijn welkom.

Meer hierover in de Grootouders-agenda (en op kies2024.be of, voor de internationale actie,  vote4future.eu)

En onze bladwijzer, toch?

Blijf bladwijzers verdelen, blijf over het onderwerp spreken. Het is nuttiger dan ooit. De voorraad slinkt, maar je kunt nog altijd (gratis) een pakje bestellen bij mm.kies2024@gvhk.be.

kies2024.be

We willen dat iedereen bij deze verkiezingen wint. Wie het goed heeft en wie het minder goed gaat, bij ons en in deze ingewikkelde wereld. Maar dus ook iedereen die na ons komt en nu niet voor hun toekomst kan stemmen.

Daarom voeren de Grootouders hun verkiezingscampagne. Op kies2024.be lees je er meer over en tot aan de verkiezingen krijg je updates via deze nieuwsbrief.

Ons kies2024-team bereik je gemakkelijk via kies2024@gvhk.be. Ook bij onze lokale afdelingen kun je terecht via e-mail: Brugge, Tielt, Kortrijk, Gent, Waasland, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Mechelen, Kempen, Limburg. Ze zijn extra actief in deze verkiezingstijd.

Tot gauw!

mail: kies2024@gvhk.be
vzw Grootouders voor het klimaat
Kerkstraat 56, 2650 Mortsel
Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekijk online

grootoudersvoorhetklimaat.be